Nieuws brief oktober 2021

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Op 3 september hebben wij gemaild over de vanzelfsprekende dienstverlening. Tot op heden hebben wij van jou nog geen inschrijving ontvangen. In ons protocol kun je lezen waarom én wat er van jou als ouder/verzorger verwacht wordt.

Omdat wij gelukkig, tot op heden, nog een grote groep vaste vrijwilligers hebben kan onze vereniging goed draaien. Daarom verwachten wij van jou maar minimaal eenmaal per jaar een dienst. Dit kan  door ons worden aangepast als de nood voor de vereniging hoger wordt. Uiteraard kan je er altijd voor kiezen om een vaste taak te kiezen zodat je ingeroosterd wordt via een schema o.i.d. dat kan voor zaterdagkantinediensten, bestuurskamerdiensten, kaartverkoop of schoonmaakdiensten.

Schoonmaakhelden gezocht!

Voor de schoonmaakploeg zijn we nog steeds hard op zoek naar meer handen i.v.m. een aantal gestopte leden. Hoe meer handen, hoe minder vaak je aan de beurt bent. We streven er naar om maximaal 4 x per jaar met je ploeg aan de beurt te zijn maar dit kan alleen als er nog veel meer aanmeldingen komen. Wie oh wie komt deze enthousiaste, hardwerkende ploeg versterken? Je werkt met 3 á 4 andere ouders in de kantine op maandagochtend of maandagavond. Je werkt daar met elkaar een lijstje van werkzaamheden af. Zodra dit klaar is kan je uiteraard weer naar huis.

Man of vrouw; iedereen kan het! Op het voetbalveld zijn de materialen aanwezig, nou nog de mensen!  Opgeven kan door deze mail te beantwoorden. (vrijwilligers@svmeerkerk.nl)

Er zijn de afgelopen dagen nog een aantal nieuwe diensten ingepland. Je kunt deze in de planning vinden. De ochtenddiensten zijn vaak populair, ook bij onze vaste vrijwilligers, dus die zijn dit jaar minimaal beschikbaar. Toch hopen we dat jij je dan op een ander moment kunt inzetten voor de club;  tijdens een einde-middagkeukendienst

(17.00-18.30 uur en dan nog opruimen), bestuurskamerdienst of tijdens het verkopen van kaartjes bij eerste elftalwedstrijden.  Ook voor aankomende zaterdag staan nog kaartverkooptaken open en een keukendienst. Het eerste speelt dan weer zijn eerste wedstrijd tegen Hardinxveld! Uiteraard ben je ook welkom om eens te komen kijken en sfeer te proeven.

Omdat het al even geleden is dat je ‘moest’ inloggen ben je wellicht kwijt hoe het werkte.  Op https://www.svmeerkerk.nl/1012/stappenplan-inloggen-vrijwilligersaccount-met-link/

kun je zien hoe je kunt inloggen.

Mocht je in de mailing beland zijn en inmiddels al een taak hebben ingevuld dan kun je deze mail uiteraard verwijderen. Wil je anders de komende week eens kijken waar je de voetbalvereniging mee kan helpen?

Met vriendelijke groet,

Vrijwilligerscommissie SV Meerkerk