SV Meerkerk JO17-1 - Nieuw Lekkerland B1

Nieuw Lekkerland B1

B-Junioren (A-cat), B1, 1e klasse 13

10 december 2011 10:30

Gool, S.C.M.D. van

We begonnen fel vanaf de aftrap waardoor al snel fouten kwamen van de tegenstanders waardoor er al een snel een goal viel in ons voordeel door een goed oplettende spits al snel werd er een tegen doelpunt gescoort door wieldrecht en zakte we langzaam in en kregen we nog 2 goals om onze oren maar we lieten de koppies niet hangen en ging er de laatste 10 minuten voor rust nog voor er kwamen een antal kansen en door een heerlijk afstand schot die de keeper alleen wist te raken vloog de bal de goal en speelde we aardig tot aan de rust ruststand 2-3 achter na de rust kwamen we zwak de kleedkamer uit en kregen we al snel een doelpunt tegen we wisten de stand lang op 2-4 te houden maar konden na een aantal kansen de bal niet in het net te krijgen en door een snelle omschakeling van wieldrecht werd er een mooi schot geleverd in de kruising en was de wedstrijd zo goed als verloren eindstand 2-5