Bram Hijkoop (schot)
37'
Corné Slagboom (vrije trap)

21 januari 2012 10:00

´s Ochtends stonden we klaar om af te reizen naar Andel. Het was koud en guur en behoorlijk winderig. Desondanks dat mocht het de pret niet drukken. Sinds de winterstop voor het eerst weer een wedstrijd op het veld en daar hadden onze jongens enorm veel zin in. Enkele van de allerjongste mochten ook mee doen en om het team in evenwicht te houden ging ook Bart de Bruijn van de F1 mee.

Na wat krachtmetingen was al snel duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn.

Na 9 minuten zag Rowan (onze keeper) dat Bart helemaal vrij stond en schoot vanuit zijn doel de bal helemaal naar de ander kant van het veld, daar waar Bart stond en hij speelde zijn situatie perfect uit. Door een mooi afgemaakt schot staat het nu 1-0. Helaas kreeg het team al snel 2 tegengoals, maar onze jongens lieten zich niet door de spartanen ondersneeuwen. In de 18e minuut braken Corne en Bart uit en door een goed doordachte pass van Corne, stond uiteindelijk alleen nog de keeper tussen Bart en het doel. Ook dat speelde hij prachtig uit en het staat nu 2-2. Met een goed gevoel genoten ze van de rust en vangen enthousiast de 2e helft aan. Al na 3 minuten had Bram de mogelijkheid om uit te halen richting doel, maar helaas stond de keeper in de weg waardoor zijn schot niet verzilverd kon worden in een doelpunt. In ieder geval een mooie poging. De keeper van Sparta kon vervolgens de bal goed uitschieten naar 2 spelers die helemaal vrij stonden en die kregen maar 1 opdracht: Dit verzilveren in een tegengoal en dat deden ze, maar daar lieten onze jongen het niet bij zitten. Bart, Bram konden nog eens 2 doelpunten toevoegen aan het konto en Corne maakte het af door ook nog een doelpunt te maken vanuit een strafschop De toeschouwers vonden dit een leuke wedstrijd om naar te kijken en onze jongen hebben een goed gevoel om volgende week te beginnen met de voorjaarscompetitie.