57'
58'

D-Pupillen, D1, 2e klasse 5

17 maart 2012 11:00

om 11 uur staan we op t`kunstgras in tiel voor een wedstrijd met een tegenstander met ook niet heel veel punten dus dat geeft hoop,we beginnen goed zetten druk
maar ondanks dat incasseren we na 7minuten de 1e tegengoal geheel tegen het getoonde spel in en we blijven gaan maar bij tiel lukt het allemaal net iets beter dan bij ons we tonen regelmatig aardige aanvallen maar het wil niet tìs allemaal net te flauw
niet scherp genoeg met 2-0 de rust valt nog mee na rust beginnen we weer fel maar worden vrij snel afgetroefd door een volgende treffer we laten ons terugdrijven  laten gaten vallen achterin krijgen nog een penalty tegen. maar komen er nog een paar keer netjes uit, komen tot schieten maar het is allemaal wat onrustig aan de bal beetje slordig maar met een mooie vrijetrap en een uitbraak redden we de eer maken er zelfs 2 maar het komt te laat theole maakt er ook nog 1 en zo stranden we op 6-2 we kunnen beter maar dat is voor een volgende pot