SV Meerkerk JO13-1 - Woudrichem D1 - SV Meerkerk

SV Meerkerk JO13-1 - Woudrichem D1

SV Meerkerk JO13-1 - Woudrichem D1

SV Meerkerk JO13-1

0 - 2

Woudrichem D1

35'
...
60'
...

Competitie

D-Pupillen, D1, 2e klasse 5

Datum

24 maart 2012 10:30

Scheidsrechter

Piet Veen

Accommodatie

Onbekend

Na een roerig weekje, stond vandaag de lastige thuiswedstrijd tegen Woudrichem op het programma. Uit hebben we daar met 6-1 verloren namelijk. De opdracht voor vandaag was duidelijk: strijdlust tonen, werken voor iedere bal en in positie blijven voetballen.

De eerste helft ging het prima. Iedereen werkte hard en probeerde ook de vrije man te zoeken en te vinden. Naarmate de tijd vorderde, gingen we ook met wat meer vertrouwen voetballen met als resultaat dat we de kleedkamer opzochten met een 0-0 stand bij de rust en dat was dit seizoen nog niet gebeurd!

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we na de rust meer moeite kregen met het spel te maken en beperkten we ons voornamelijk tot verdedigen. Dit werd mede veroorzaakt doordat de krachten langzaam weg begonnen te vloeien. Maar ondanks het feit dat Woudrichem wist te scoren (klutsgoal) hebben wij daarna toch ook nog wat kleine kansen op de 1-1 gehad. In de allerlaatste seconde scoorde Woerkum ook nog de 0-2, maar dat was er eentje voor de statistieken zullen we maar zeggen.

Trots vandaag op de strijdlust en de positieve coaching naar elkaar toe. Ondanks het verlies ben ik toch een tevreden man.

Complimenten ook voor de scheids vandaag die goed en resoluut floot!    

Theo van Zessen bedankt voor het coachen en trainen van de D1! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!