Anoniem (penalty)

B-Junioren (A-cat), B1, 1e klasse 13

14 april 2012 10:30

La Grand, W.

De wedstrijd, SV Meerkerk B1 – de Alblas B1 stond op het programma. De Alblas die op de 2e plek staan dachten met 2 vingers in de neus even de nummer laatste van de competitie te verslaan. Dat viel even tegen. Toch waren de eerste minuten wel voor de Alblas, ze combineerden goed en kregen kleine kansjes. Daarna kregen we ze een beetje in de gaten en begonnen we zelf ook te voetballen. de Alblas die met lullige voorzetjes probeerde te scoren kwam op 0-1 voorsprong door een van richting veranderd schot, nadat Jesse en Joop ook een paar flinke kansen creëerden. helaas gingen we met een 0-1 achterstand de rust in.                                                                                                                            In de rust werd de opstelling veranderd van een 4-3-3  opstelling naar een 3-4-3 opstelling een stuk aanvallender dus, want in principe viel er niks te verliezen. Met de nieuwe opstelling liep het goed, we speelde lekker. Op een gegeven moment wilde Jesse op doel schieten maar de bal kwam tegen hand van een speler van de Alblas, dus de scheidsrechter zei; hands, penalty. Dion stond achter de bal en schoot heel beheerst de 1-1 binnen, en terecht. We waren tevreden een 1-1 gelijk spel tegen de nummer 2 van de competitie is zeker niet mis. Maar het mocht niet zo zijn na wat knullig verdedigen kwam  de bal voor de voeten van de linker middenvelder van de Alblas die de bal vol tegen de touwen joeg. Onhoudbaar, jammer want Stef keepte erg sterk met een paar mooie reddingen. We trachtten nog wel de 2-2 te maken maar het mocht niet baten want de wedstrijd ging verloren met 1-2