47'
...

28 november 2012 19:00

Arwin van Dijk

Vandaag stond er een heuse avondwedstrijd op het programma, maar ondanks het late tijdstip op de dag waren een aantal spelers toch niet helemaal wakker vanaf het beginsignaal. Meteen vanaf de aftrap was het namelijk GJS dat de klok sloeg en ontstond er vrijwel onmiddellijk eenrichtingsverkeer richting onze keeper. Zelf kwamen we in deze fase slechts sporadisch aan voetballen toe en we beperkten ons dan ook voornamelijk tot zo goed mogelijk trachten te verdedigen. In de tiende minuut wist GJS uiteindelijk een gaatje te vinden en wisten ze te scoren. Na een korte opleving van onze kant scoorde GJS hun tweede goal van de wedstrijd en vrij snel daarna de derde, vierde en vijfde goal. Het rustsignaal klonk en daar waren we aan toe zullen we maar zeggen.

Na de rust kwamen we wat scherper uit de kleedkamer en kwamen we gelukkig zelf ook wat meer aan voetballen toe. Hierdoor onstonden er welliswaar wat kleine kansjes, maar ook dit mocht verder geen naam hebben. Voor de statistici onder ons: GJS scoorde in de tweede helft "slechts" twee keer wat uiteindelijk de eindstand op 0-7 bracht.