Lieslaarzen, zuidwester en paraplu's

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse F450

9 maart 2013 9:15

Onbekend

Met lieslaarzen, zuidwesters en paraplu's zijn we deze grijze zaterdagochtend naar Arkel getogen, om daar op het drassige C-veld tegen Arkel F2 te spelen. De jongens hadden er erg zin, aangezien de laatste 7 wedstrijd zijn afgelast (gek hè in de winterperiode). De opstelling werd uitgelegd en ieder F-je hield zich keurig aan zijn taak. Er werd goed gekeken, goed overgespeeld en ook de keeper bleef attent meedoen. Vlak voor rust scoorde Julian zijn eerste competitiedoelpunt!

Na rust werden de posities gewisseld om ook anderen de kans te geven op een doelpunt. Helaas werkte dit niet goed. Na 6 minuten in de tweede helft keken we tegen een 2-1 achterstand aan. De jongens gingen zelf weer op de oude posities staan en bleven goed kijken en overspelen. De gelijkmaker hing lang in de lucht en in de 35e minuut werd er vanuit een corner gescoord. Helaas liep de leider van Arkel nog (hinderlijk?) in het veld en werd het doelpunt afgekeurd. Twee minuten laten hing de bal alsnog in de touwen, doordat Tycho een voorzet van Julian inschoot 2-2. Er werd nog aangezet voor de winnende treffer, maar helaas is dat niet meer gelukt.

Er is een prima pot gespeeld door alle jongens, er werd goed gekeken, overgespeeld en mee gedaan. Het wordt steeds duidelijker waar iedere speler het beste tot zijn recht komt. Tot slot wensen we Sybe nog wat extra gezondheid toe en hopen we hem maandag weer op de training te zien.