54'

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse D39

16 maart 2013 12:15

Vermeer

Op 16 maart pas de tweede wedstrijd van deze voorjaarscompetitie spelen. Ongelooflijk, maar heel erg waar. Maar goed, vandaag kon er gelukkig gevoetbald worden.

In de eerste helft van deze thuis wedstrijd tegen Nivo Sparta was er voor ons eigenlijk niets aan de hand. Zonder zelf goed te spelen, kwamen we nauwelijks in de problemen. We controleerden de wedstrijd zoals dat dan zo mooi heet. Net voor rust wist Nivo echter vanuit het niets te scoren en dat was een beste dreun. Werk aan de winkel voor de coach om alle koppies weer omhoog te krijgen.

Dat lukte goed, want de tweede helft was nog maar amper begonnen en de 1-1 stond al op het bord. Ook begonnen we steeds beter te voetballen en creeerden we kans op kans, op kans. Verzilveren van de kansen is echter het hele jaar al lastig en dat was ook vandaag weer het geval. De factor geluk sprak helaas ook vandaag weer niet in ons voordeel. Nivo was echter wel dodelijk effectief, want de eerste de beste kans van hun in de tweede helft vloog meteen bij ons in het doel: 2-1 achter, met nog een paar minuten te spelen. Het zal toch niet?

Gelukkig wisten we de gelijkmaker nog te maken, maar groots was het allemaal niet. Niemand straalde vandaag bij ons op het veld uit dat ze ten koste van alles graag wilde winnen. Beetje vreemde wedstrijd dus. Je had hem kunnen verliezen, maar ook zomaar kunnen winnen op basis van de tweede helft. Bij vlagen werd er ook gewoon goed gevoetbald.

Misscien is 2-2 dan ook wel een terechte uitslag :-)