82'

13 augustus 2013 19:30

L.van de Koppel

In de tweede oefenwedstrijd wist Meerkerk eenvoudig te winnen. Beesd was duidelijk een maatje te klein. Als excuus mocht de ploeg aanvoeren dat het wegens vakantie van diverse spelers nog niet op volle sterkte kon aantreden.

De scoremachine stokte bij 8 doelpunten.  Meerkerk was heer en meester. Bij rust stond het 4-0. In het tweede bedrijf verdubbelde Meerkerk de score. Eindstand 8-0. Beesd was in de tweede helft slecht één keer dichtbij een doelpunt. Een vrije trap vanaf ruim dertig meter spatte op de lat uiteen.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Leo van de Koppel uit Langerak.