35'

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse E464

14 september 2013 8:30

Vroeg op, de regen klettert op de autoruiten maar de lol was er niet minder om. Wederom hadden de heren en zeer in. Met de afwezigheid van Chris was het aan Jeremy om het doel te verdedigen.

Toch een beetje nerveus begonnen de jongens aan de wedstrijd. Laat vanaf het begin zien dat je er bent, overtuig jezelf en daarmee ook de tegenstander dat het voor hen lastig wordt. Een vroege achterstand werd als snel weggepoetst door een corner die er fraai werd ingeschoten door Sam.

Vervolgens bleef het spel goed op en neer gaan en verdedigde Jeremy goed zijn doel. Kansen waren er voor Sam, Bram en Thijs maar het leek of het doel steeds werd verplaatst. Stefan en Jente moesten ondanks het goed verdedigende werk toch 2 doelpunten incasseren. Sam zorgde met een pracht shot dat de ruststand op 3-2 (achter) stond.

Na de rust waren er een paar spelers die wat vermoeid waren door het harde werken in de eerste helft. Toch waren de kansen aanwezig maar ook nu werd het doel net niet gevonden. In de laatste 10 minuten maakte HSSC het af en zo werd de eindstand op 5-2 gezet.

De penalty's waren duidelijk voor Meerkerk en de lol was er na de wedstrijd nog steeds niet minder om. En daar gaat het om....