D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse D38

21 september 2013 10:30

Ameth Dikici

Om 09.45 uur aanwezig om de wedstrijd te gaan spelen tegen Hardinxveld D2.

Van achteruit opbouwen, geen balverlies en de tegenstander niet laten schieten zijn een aantal opdrachten die we moesten uitvoeren. De wedstrijd begint terwijl het zonnetje lekker scheen.

Hardinxveld was vanaf het begin gevaarlijk maar als je de kansen niet benut doen wij het wel. Milan scoorde fraai vanuit een solo en keurig in de hoek. Op naar meer zou je denken.

Toch werd de eerste helft met een 1-2 achterstand ondanks een aantal goede reddingen van Bjorn.In de rust werd goed kenbaar gemaakt wat goed en ook wat fout ging.

We lieten de tegenstander teveel schieten maar aan de andere kant was het overpassen goed. Na de rust lieten we ze teveel schieten en daar profiteerde de tegenstander goed van. De kansen hebben we gehad door middel van corners maar helaas geen doelpunten.

Wat ik zelf goed vond gaan is dat we bleven voetballen en niet gingen zeuren op elkaar. Wat ik minder goed vond gaan is dat de verdedigers te weinig hulp kregen van het middenveld.

Uiteindelijk een 1-8 verlies maar de volgende wedstrijd staan we er gewoon weer en gaan we weer voor de winst.