...
46'

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse E464

5 oktober 2013 10:00

Een wedstrijd tegen Rhelico uit met mooi weer maar met de afwezigheid van Corné.

Een voorzichtige "ze zijn wel groot" ging toch weer door de kleedkamer. Heren, hier moeten we niet op letten. We hebben spelers in het team die altijd tegen grotere spelers voetballen omdat ze zelf niet super groot zijn. En die laten zien dat ze er niet bang voor zijn.

Op naar de wedstrijd, we zijn goed op tijd en hebben dus de gelegenheid om goed in te spelen. Dat blijkt ook uit de eerste tien minuten waarin de wedstrijd de moeite waard was. Daarna ging het mis. Aanvallend kon Rhelico rustig voetballen en pakten we ze niet op tijd aan. Dat resulteerde in 3 tegendoelpunten.
Gelukkig kon Sam voor de rust scoren. In de rust waren we het er over eens dat het niet onze beste wedstrijd was maar in de tweede helft zouden we er voor gaan.

Niet de tegenstander opwachten maar zelf actie ondernemen, elkaar helpen en vooral plezier hebben. Helaas kwam het er met alle goede bedoelingen niet uit en verloren we de wedstrijd met 8-1.

Een teleurstelling voor de spelers zoals ze dat zelf ook hebben ervaren. Positief is dat ze het eens waren dat het ook anders kan en dat ze dat in andere wedstrijden hebben laten zien. Zo zie je maar, van "misstappen" kun je leren en laten we dat de volgende wedstrijd maar zien tegen Asperen.