50'

Mannen zaterdag, 5, 5e klasse 14

5 oktober 2013 14:30

M. de Jong

Het duurde een tijdje maar vandaag vond dan eindelijk de hereniging plaats van de broers Hans en Bart Bakhuizen in Meerkerk 5. De tegenstander van deze middag was tegen het (te) laag geklasseerde Peursum 5. In vroege stadium van de wedstrijd scoorde Hans Bakhuizen uit een cornerbal van Nicky den Braven z'n derde doelpunt van het seizoen alweer. Daarna gebeurde tot aan 35ste minuut nagenoeg niets op goede kans van Boet van Bezooyen na die hij miste. Mark Vermeer punterde de 2-0 binnen na een afgemeten voorzet van Bart Bakhuizen. Op slag van rust kregen we nog een doelpunt tegen na een verzilverde strafschop van Peursum. Een minuut later kregen wij een strafschop na wat duw en trekwerk en die werd verzilverd door Boet van Bezooyen. Mede door goed keeperswerk van Terry van Ooyen verscheen de gelijkmaker niet op de borde,maar scoorde wij zelfs de de 4-2 tien minuten voor tijd. Doelpuntenmaker was Boet van Bezooyen op aangeven van Vincent Brouwer. Eindstand 4-2