...
48'

E-pupillen, E2, Groep 6 11

12 oktober 2013 10:45

Een bekerwedstrijd tegen Asperen, de ervaring leert dat bekerwedstrijden niet echt aan ons besteed zijn. Maar met mooi weer, een complete groep en veel zin is het belangrijkste weer neergezet. Aan de instelling vooraf ontbreekt het niet.

De eerste helft liet helaas anders zien dan deed vermoeden. Er zijn wedstrijden waarin duidelijk te zien is dat de tegenstander beter en verder is. Asperen is zo'n ploeg. Maar dat spelers er dan toch niet voldoende inzet tegenover zetten is erg jammer.
Positief was de schitterende uitgespeelde goal van Ties. Een prima uittrap van Chris, een assist van Sam en een droog schot van Ties bracht de ruststand op 6-1.

In de rust de heren duidelijk gemaakt dat de inzet verbeterd moest worden. En eerlijk is eerlijk, de 2e helft een dikke compliment voor alle spelers. Zo willen we het voetbal graag spelen.

De tweede helft helaas wel meer tegendoelpunten waardoor de eindstand op 13-1 kwam maar de inzet en het voetballen was vele malen beter dan de eerste helft.

Met deze instelling en de sfeer binnen het team zien we naar de volgende wedstrijd uit!