De tweede nederlaag van het seizoen tegen een te sterk De Alblas

... (penalty)
81'

Mannen zaterdag, 5, 5e klasse 14

12 oktober 2013 15:00

We waren van te voren gewaarschuwd voor deze tegenstander,want ze hadden Peursum 5 met 8 – 1 verslagen terwijl wij met 4 – 2 hadden gewonnen. In de eerste 5 minuten ging het gelijk al mis; na slordig balverlies ter hoogte van de middenlijn zorgde De Alblas voor een goede voortzetting die resulteerde in 1- 0 voor hen. Wij krijgen nog wel kansjes maar afgezet tegen de kansen van De Albas was dat heel magertjes. Als de De Alblas wat beter met hun kansen waren omgesprongen hadden we bij rust al met een nulletje of 3 achtergestaan. In de 2de helft waren wij de bovenliggende partijen en wij kregen wel wat kansen door goed voetbal. Zo spatte een pegel van Vincent Brouwer uiteen  op de kruising.De uitbraken van De Alblas bleven wel gevaarlijk al was het wel minder dan in de 1ste helft. Een kleine 10 minuten voor tijd kreeg De Albas een strafschop na wat duw- en trekwerk in de zestien en dat leverde de 2-0 op. Hierna kregen wij nog een mogelijkheid op de 2-1 maar hij ging er niet in. Wij werden helaas met een 2 – 0 nederlaag naar huis gestuurd.