57'

Mannen zaterdag, 5, 5e klasse 14

19 oktober 2013 14:30

M. Vermeer

Vandaag traden we aan tegen Stedoco 4 die alleen de eerste 2 wedstrijden had gewonnen en daarna 3 wedstrijden verloren hadden. Om bovenin mee te draaien hadden we de punten hard nodig. We begonnen  sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde na tien minuten in een 1 -0 voorsprong door Bart Bakhuizen op aangeven van Vincent Brouwer. Na de 1-0 voorsprong van ons leek het wel of we het verdedigen helemaal verleerd waren. De aanvallers van Stedoco kregen een vrije doorgang leek het wel. De 1-1 lag heel snel in het netje zo ook de 1-2 en de 1-3 (strafschop). Het gekken was: we stonden ook weer zo gelijk door doelpunten van Bart Bakhuizen en Boet van Bezooyen (strafschop). Ruststand 3-3. Na de nodige wissels in de rust(we hadden vandaag 16 spelers ter  beschikking) begonnen we met frisse moed aan de 2de helft. De 2de helft begon goed voor ons, nadat Melvin Brouwer een dieptepass had verstuurd op Boet van Bezooyen scoorde die  de 4-3. De weelde van voorsprong konden we ook deze keer niet lang vasthouden,want kort daarop scoorde Stedoco de 4-4. Na de gelijkmaker was er maar 1 ploeg die voetbalde en dat waren wij. We kregen verschillende goede kansen maar scoren hoe maar. De wedstrijd eindigde dan ook in een 4-4 gelijkspel. En dropen we zwaar teleurgesteld het veld af met de  wetenschap dat  deze wedstrijd ons 2 verliespunten opleverde.