...
45'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse E08

9 november 2013 8:30

Het was zo'n ochtend waarbij de vraag lang was of het door zou gaan of niet. Even bellen naar Groot Ammers en daar was besloten om de wedstrijd door te laten gaan op het verse net gemaaide en gezaaide kunstgras.

We namen het vandaag op tegen de koploper. De E1 van Groot Ammers gaat ruim aan kop in onze competitie en ze weten elke wedstrijd veel te scoren. Wij moesten daar echter niet van onder de indruk zijn en proberen het die gasten zo moeilijk mogelijk te maken.

In de eerste helf lukte dit vrij aardig. Er werd redelijk gevoetbald en we deden niet veel onder voor de tegenstander. De eerste kans tegen was helaas ook gelijk een goal tegen. Vooral op fysieke kracht kwam de tegenstander er aantal keer goed door. Ook wij waren gevaarlijk maar echt hele grote kansen leverde dit niet op. Ammers liep uit na een 3-0 voorsprong. Gelukkig scoorden wij net voor rust de terechte 3-1. In eerste instantie werd de bal niet helemaal goed door Boyd aangenomen, maar hij bleef rustig en gaf de bal aan Daan die de bal keurig in de verre hoek plaatste. We konden met een goed gevoel de limonade opzoeken. Het vertoonde spel en de kleine achterstand stemde tot tevredenheid. Misschien wel te veel tevredenheid. De tweede helft ging helaas helemaal nergens meer over. Als je de wedstrijd uiteindelijk verliest met 11-1 gaat het ergens niet goed. Volgende week tegen Hssc'61 maar weer vlammen. En dan niet één helft, maar twee!!