42'
50'

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse E464

14 december 2013 8:30

Een vroege ochtend en een wedstrijd uit tegen SWV. Met een heerlijk zonnetje begonnen de mannen aan de laatste wedstrijd voor de winterstop.
Stefan moest helaas de wedstrijd missen wegens een blessure.

Een begin waarbij Meerkerk liet zien voor de winst te zijn gekomen. Kansen waren er voor Jeremy en Thijs met diverse schoten. Het duurde tot de 13e minuut dat Ties als links back goed mee op kwam en de bal heerlijk in het doel poeierde. Iets wat Ties de laatste wedstrijden goed laat zien, verdedigen en mee aanvallen.

Kort daarna moest Corne het veld geblesseerd verlaten en nam Bram zijn positie achterin vlekkeloos over. Geen wissels en een wedstrijd voor de boeg waarbij de tegenstander naar hartelust kon wisselen. Met keurige goals van Jeremy, Thijs en Sam werd de rust gehaald met een 0-4 voorsprong. De keren dat SVW het doel van Meerkerk kon opzoeken, stond Chris zijn mannetje als keeper.

Na de rust werd er vrolijk door gevoetbald in het heerlijk zonnetje. Toch was het SVW die feller uit de startblokken kwam en na 10 minuten in de 2e helft de stand op 2-5 had gezet. Thijs liet zien dat breedhouden belangrijk is bij balbezit en kon de bal heerlijk voorgeven. Jeremy als spits liet de kans niet onbenut en knalde het zesde doelpunt binnen.

Jente en Ties konden mee opkomen terwijl Bram de verdediging op zich nam. Twee doelpunten van Sam, waarvan een keurige boogbal over keeper, zetten SV Meerkerk op 2-8.

Kort voor het einde stoomde SVW met 4 man op Chris af..........geen probleem, goed uitkomen en gewoon heerlijk de bal terug veroveren. Dit was echt een heerlijk moment om te zien, echt keeperswerk.
Jente mocht de eindstand op 2-9 zetten door fraai een hoek te kiezen en beheerst in te schieten.

Dit team heeft een enorme groei doorgemaakt deze maanden, wat kunnen zij een mooie pot voetbal laten zien.
Verder altijd plezier en gemotiveerde spelers, ook naar elkaar toe.
Nu gaan we lekker de zaal in en in het voorjaar weer lekker het veld op. Wij hebben er zin in, jullie ook?