D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse D38

23 november 2013 10:30

Sjaak de Wild

We hadden een thuis wedstrijd tegen lekvogels D1.

De weersomstandigheden om te voetballen waren goed en we speelden op het hoofdveld. Vooraf hadden we wel het idee dat we de wedstrijd konden winnen. Het spel van de laatste weken is niet echt slecht en er wordt steeds beter gecombineerd.

Helaas, net als in de vorige wedstrijd, stonden we al naar een paar minuten met 0-1 achter. Daarna kregen we nog snel twee tegendoelpunten tegen.

Eindelijk begon Meerkerk een beetje te voetballen en warm te draaien en werd het al gauw 1-3. De scherpte kwam weer snel in ons spel terug en we gingen voor een doelpunt. Eerst stonden de paal en de lat ons nog in de weg. Maar net voor de rust maakte we de dik verdiende 2-3 aansluit treffer.

We speelden in de tweede helft alleen maar op de tegenstanders helft, maar het wilde niet lukken. De laatste 10 minuten van de wedstrijd gingen we met het hele elftal voor de verdiende 3-3 en met een beetje geluk voor de winst. Maar als alles tegenzit zul je het net zien.

De tegenstander kwam door de verdediging en ze scoorden, jammer genoeg. Ze scoorden nog een keer, we verloren met 2-5. Triest verlies!!!