50'

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse 053

1 februari 2014 8:30

Een natte vroege zaterdagochtend op de eerste van februari. Met de afwezigheid van Chris, Thijs en Stefan werd er assistentie verleend door Cesco, Daley, Bryan en Rowan.

Vanaf seconde één een wedstrijd waar alles op en aan zou zitten. Om maar gelijk te beginnen met onze invallers Cesco en Daley, wat een leuke voetballers zijn dat. Cesco die een aanvaller tegenover hem had van 2.10 meter (iets overdreven) maar absoluut niet aan de kant ging. Daley die zomaar twee verdedigers het bos in stuurde. Het gebeurde allemaal in de regen in Sliedrecht.
Rowan en Bryan, wat zijn dat zekerheden in de verdediging. Heerlijk keeperswerk aangevuld met uitstekend verdedigend werk van Bryan. Vooral de pass op Ties verliep heerlijk.

Sliedrecht is een fysiek sterke ploeg met snelle spelers, zij kwamen op een 2-0 voorsprong. De E2 heeft steeds de indruk gewekt de stand recht te trekken. Bram zorgde met een verwoestend schot voor een 2-1 ruststand.
Cesco en Daley vertrokken in de rust om naar hun eigen wedstrijd te gaan. Nogmaals bedankt mannen.

Na de rust mocht Corne op de linksbuiten positie spelen hetgeen hem goed af ging. Een corner van Corne ging via diverse lichaamsdelen van de tegenpartij het doel in. Dit betekende een 3-3 stand, Sliedrecht had kort daarvoor gescoord namelijk.

Niels als laatste man betekend een zekerheid achterin. Met Jente rechts van hem en Bryan links van hem een solide muur achterin.
Jeremy die dit seizoen zeer beweeglijk en "bijna niet te vangen" is voor de tegenstander.
Met een 3-3 op het scorebord werden de inzet nogmaals verhoogd.
Mooi voetbal, werken voor je maatjes in het team en enthousiasme voerden de boventoon.
Dit werd 3 minuten voor tijd bekroond met een schitterende goal van Jeremy a la Van Basten tegen Duitsland op een EK 88. Niels stuurde Jeremy met een steekpass keurig weg en Jeremy ronde keurig af.

Zouden we het volhouden tot het eind. Sliedrecht schoot nog op de paal maar uiteindelijk kregen zij de laatste minuut de kans om te scoren, en dat deden ze ook.
Natuurlijk win je een wedstrijd graag maar 4-4 is ook echt een terechte uitslag.

Als je het mij vraagt, een prima wedstrijd met goed teamvoetbal en veel zonneschijn. Geen regen opgemerkt als je het mij vraagt.
Na de wedstrijd heerlijk door APH zelfgemaakte appeltaart gegeten. Tot de volgende pot............met taart.