...

E-pupillen zaterdag, E2, 4e klasse 053

1 maart 2014 9:00

P. Versluis

Eindelijk weer een wedstrijd op het programma, de jongens hebben er zin in terwijl het zonnetje probeert door te breken.

Corné voor het eerst in de voorhoede samen met Jeremy en Bram. Thijs in eerste instantie links back. Een sterk begin van beide teams, aan elkaar gewaagd, waardoor het spel op en neer golfde.
De voorhoede van Leerdam Sport was uiterst behendig met een bal en onze verdediging kon zich er moeilijk op in stellen.
Maar ook Meerkerk beschikt over kwaliteiten, zo heeft Bram ons na 10 minuten op een 2-0 voorsprong gezet met twee heerlijke afstandsschoten.
Voorin was onze bezige bij Jeremy weer heerlijk bezig samen met Corné en Bram, ook Thijs meldde zich bij gelegenheid voorin.
Corné heeft kansen gecreëerd maar het ontbrak hem aan geluk. Even wennen, hard trainen en dan komt het helemaal goed.

Na 20 minuten was het toch binnen twee minuten twee keer raak voor Leerdam Sport.
De rust werd behaald met een 2-2 tussenstand.
Na de rust een wederom gemotiveerd Meerkerk, Jente en Niels waren een slot op de deur. Chris speelde de wedstrijd van het seizoen, geweldig keeperswerk.
Thijs scoorde met een droog geplaatst schot de 3-2 en wij stonden weer op voorsprong.
Een korte wissel van Corné, om wat instructies te geven, bleek leuk uit te pakken. Zijn eerste balcontact na de wissel was meteen een doelpunt.

Een 4-2 voorsprong met nog 12 minuten, spannend, spannend, spannend.
Leerdam Sport was niet gekomen om te verliezen, integendeel. Ze wisten er, terecht overigens, een 4-4 gelijkspel uit te halen.

Deze wedstrijd die op het scherpst van de snede werd gespeeld, met een zeer sportieve onderlinge strijd is onbeslist geëindigd.
De sfeer na de wedstrijd was er niet minder om, koeken en chips in de kleedkamer en op naar de volgende wedstrijd.