...
40'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 13

12 april 2014 8:45

In alle vroegte vertrokken we richting Werkendam, om het daar op te nemen tegen Kozakken Boys E2. Onderweg nog dichte mist, maar eenmaal aangekomen bij Kozakken Boys trok deze mist snel op en werd het mooie pupillenveld steeds beter zichtbaar. Een mooi veld, waar we hopelijk een mooie wedstrijd op de mat zouden leggen.

Met het goede gevoel van vorige week begonnen we aan de wedstrijd. De eerste helft was vrij aardig van onze kant. We kregen genoeg kansen, maar voorin stond het niet op scherp. De tegenstander was dit wel en kwam na vijf minuten op voorsprong. In de 11e minuut scoorden we de gelijkmaker na een passje van Boyd op Bart en hij wist de keeper wel te passeren. We probeerden door te drukken en eigenlijk moesten we tijdens deze fase scoren. Kansen van Boyd, Bart en Yannick gingen er niet in. En als je zelf niet scoort, doet de tegenstander dat dus wel. Niet helemaal scherp achterin en de bal lag weer achter Rowan. Binnen een minuut deden we echter weer wat terug, een schitterend afstandschot van Bart was onhoudbaar voor de keeper, 2-2. Erop en erover denk je dan, maar niets was minder waar. Opnieuw kregen we kansen, maar de bal wilde er niet in. Net voor rust kregen we de 3-2 tegen en gingen dus met een flinke domper de kleedkamer opzoeken.

Tijdens de rust werd aangegeven dat iedereen keihard moest blijven werken voor de overwinning. We waren beter tijdens de eerste helft, maar je moet wel de kansen benutten.

Toch lukte het ons niet om de wedstrijd om te draaien. De 3-3 viel niet en de 4-2 viel wel. Na deze goal was het geloof weg en kwam er niks meer uit. Voorin voerden we de acties te ver door en achterin werd er niet scherp verdedigd. Posities werden niet meer vastgehouden en eigenlijk was er van een team geen sprake meer, misschien is dat nog wel het meest teleurstellende van deze nederlaag. Uiteindelijk werd het nog 5-2.

Volgende week mogen we kampioen Peursum ontvangen op 't Hoog. Laten we er dan weer een mooie wedstrijd van maken!