WELKE AFSPRAKEN????

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse F31

27 september 2014 9:15

Onbekend

Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma tegen de altijd lastige Lekvogels.
Riley was er niet aangezien hij uitgeleend was aan de E2 en Sten was grieperig.

Eerlijk gezegd waren de verwachtingen niet erg hoog gespannen en dat was mede ingegeven door de belabberde instelling tijdens de afgelopen 2 trainingen.
De trainer hield daarom een lang betoog om de kopjes fris te krijgen.

Onze jongens begonnen prima aan de wedstrijd. Merkwaardig blijft wel dat er pas hard gewerkt wordt nadat dit ingegeven wordt vanaf de zijlijn door de trainer en zijn hulpje.
Maar goed, bij Lekvogels waren ze toch onder de indruk van onze technisch begaafde spelers en het spel wat op dat moment op de mat werd gelegd.
Helaas viel het eerste doelpunt toch aan de verkeerde zijde, 1-0 voor Lekvogels.
Daarna blijf Meerkerk redelijk goed voetballen tot de 2-0 viel. Daarna zakte het niveau tot ver onder het vriespunt en dat bleef zo. De 3-0 en 4-0 vielen kort na elkaar.
Gelukkig deed Lars waarvoor hij gekocht, scoren...boem 4-1.

De tweede helft was niet om aan te gluren. Slap, geen inzet, elkaar aankijken wie de bal zou pakken, vooral niet bewegen en kijken naar de andere wedstrijd op het naast liggende veld, welke blijkbaar veel interessanter was. Daarmee win je geen enkele wedstrijd. Op zich zetten ze dezelfde lijn door als tijdens de trainingen, dat moeten we ze nageven (cynisch). De eindstand werd uiteindelijk 10-1.

Na afloop werden alle spelers verzoch plaats te nemen in de kleedkamer, voordat er gelachen en gedoucht kon worden. Iedereen is dringend verzoch goed in de spiegel te kijken en maandag aan te geven aan de trainer of de zin en inzet er nog wel is te willen blijven voetballen in de F1.

HJ