E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse E31

4 oktober 2014 9:00

P. Versluis

Opmerkelijk nieuws binnen de gelederen van de E1:

Rene Dekker loopt tijdens de rust kwaad de SV Meerkerk-kleedkamer binnen. Hij roept: "Ik wil het met jullie eens even hebben over taktiek!" Waarop Raymond van Hoogdalem verbaasd tegen Arie-Peter Hijkoop fluistert: "Wat hebben die pepermuntsnoepjes nou met voetbal te maken?"

Raymond tegen Rene : Hoe herken je een ADO Den Haag supporter? Groen sjaaltje, gele tanden.

Vanochtend was Arie-Peter al om 06:00 uur op het veld aanwezig, bezig om allemaal A4-tjes op het gras neer te leggen, Meerkerk zou immers op papier altijd beter zijn.

Rechter tegen Henri Scherpenzeel: "U blijft er dus bij, dat u de scheidsrechter enkel met tomaten naar zijn hoofd gegooid heeft?" Henri: "Jawel, edelachtbare."  Rechter: "Hoe verklaart u dan die builen op het hoofd van de scheidsrechter?" Henri: "Het waren tomaten in blik, edelachtbare."

Door onze nieuwe sponsor zijn twee buitenlandse aankopen gedaan voor het team, twee schotten om het doel dicht te timmeren. Ps. geheel overbodig gezien de capaciteiten van Chris. Het zou vaker dierendag moeten zijn met zijn enorme KATachtige reddingen.

Zoals jullie wellicht weten gaat Rene al jaren naar Kreta op vakantie, zo ook dit jaar. In het vliegtuig mag Bryan bij het raampje zitten. Ze vliegen over zee. Het ventje kijkt naar beneden, en zegt: "Kijk pappa, daar vaart een boot!" Rene kijkt naar beneden en zegt: "Nee, da's geen boot jongen, da's een hovercraft." "Hoe schrijf je dat, pappa?" vraagt Bryan. "O nee," zegt Rene, "het is toch een boot."

Gert-Jan staat naar de voetbalwedstrijd te kijken en heeft voortdurend luidruchtig kritiek op de scheidsrechter (Piet). Deze wordt het uiteindelijk zat en vraagt aan Gert-Jan: "Wie fluit deze wedstrijd nu eigenlijk, u of ik?!" Zegt Gert-Jan: "Als u dat al niet eens weet, geen wonder dat u er niks van bakt!"

Helaas, we zijn deze wedstrijd tegen Ameide tweede geworden en Ameide één na laatste. Een eerste helft waarin we teveel zelf wilden oplossen terwijl Ameide de betere kansen (en twee doelpunten) had. Chris voorkwam erger, hij keepte uitstekend! De tweede helft werd er meer overgespeeld maar zat het geluk niet mee, de paal en de lat stonden ons in de weg. Ameide scoorde laat in de wedstrijd de 0-3 en de wedstrijd was gespeeld.