0 - 3

GJS B2

B-junioren zaterdag, B1, 3e klasse B37

1 november 2014 10:30

Vandaag stond een wedstrijd tegen GJS B2 op het programma. GJS staat vlak bij ons in de buurt in de competitie. In de bespreking werd duidelijk dat we door middel van strijd een goede uitslag konden halen. Eenmaal begonnen aan de wedstrijd bleek dit niet het geval. Wij starten slecht aan de wedstrijd waardoor GJS makkelijk kon gaan voetballen en de sterkere ploeg werd. Na twee foute kopballen achter elkaar kon de spits van GJS oog in oog op de keeper af, wat resulteerde in een goal. Na de goal gingen we iets beter voetballen. Dit zorgde voor een een op een kans voor ons, helaas pakte de keeper deze bal, maar daarbij raakte de keeper geblesseerd. Tot de rust kregen wij nog drie een op een kansen maar het mocht niet baten.

In de rust werd afgesproken dat we meer strijd moeten leveren. Er was wel iets meer strijd maar hierdoor kwamen weinig kansen. GJS kreeg juist meerdere kansen maar deze keerde onze keeper goed. Na een goede aanval van GJS werd het 0-2, de koppen gingen hangen en het werd slecht voetbal. Door een hoekschop en een lopende man werd het ook nog eens 0-3.

Dit zorgde dat we helaas met lege handen stonden. Volgende week een weekend rust en de week erna mogen we weer tegen Noordeloos.