MET Z'N ALLEN - SV Meerkerk

MET Z'N ALLEN

MET Z'N ALLEN

SV Meerkerk JO9-1

3 - 5

Asperen F1

Sem Vink (schot)
1'
7'
... (schot)
16'
... (schot)
Sem Vink (schot)
19'
25'
... (schot)
Sem Vink (schot)
26'
27'
... (solo)
40'
... (solo)

Competitie

F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse F30

Datum

21 februari 2015 9:00

Scheidsrechter

Ahmet Dickici

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk mocht de F1 weer de wei in. De eerste competitiewedstrijd na een lange winterperiode. Ondanks de hevige regenval was het veld prima bespeelbaar. Dus kon er gelukkig gevoetbald worden. Riley was vandaag afwezig.

Meerkerk begon heel scherp aan de wedstrijd, wat resulteerde in een goal na 20 seconden door Sem. Nadien golfde het spel op en neer. De gelijkmaker viel na 7 minuten en Asperen kwam na een kwartier voetballen op voorsprong. Gelukkig maakte Sem net voor rust de gelijkmaker. Met een 2-2 ruststand werd de warme kleedkamer opgezocht.
Cesco bleef achter in de kleedkamer vanwege een zeer been.

De tweede helft was minder van de zijde van Meerkerk. Samen verdedigen was er niet meer bij. Asperen kwam dan ook terecht op voorsprong, maar gelukkig was daar Sem weer, die wederom scoorde. Stand 3-3. De 4e goal van Asperen was een fraaie. Of werd er zeer matig verdedigd? De witte tornado van Asperen, die onze verdediging behoorlijk bezig hield, slalomde na de aftrap door ons middenveld en verdediging heen en tekende de 3-4 aan. Ontluisterend is het dan om te zien dat 4 man van ons staan te kijken hoe onze verdedigers het oplossen. Pas na een gil vanaf de zijlijn komen sommigen in actie. 
Meerkerk kreeg in de slotfase nog wel enkele kansjes, maar helaas viel de 3-5 in de slotseconden van de wedstrijd.

Het eerste verlies is een feit, maar hopelijk blijft het hierbij. Er werd zogaande best goed gespeeld, fraaie acties en aardige doelpogingen. Maar zolang wij niet in staat zijn samen te verdedigen, zal het niet meevallen wedstrijden te winnen. 

Volgende week een nieuwe poging. Wederom thuis om 09.00 uur, nu tegen WNC.

HJDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!