6 - 5

SV Meerkerk MO17-1

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse 2.7

23 september 2015 19:30

De wedstrijd tegen Noad 32 begon weer zoals iedere afgelopen wedstrijden. Chaos achterin en je staat 0-1 achter. Het blijkt toch moeilijk te zijn om gelijk in de wedstrijd te komen en daar profiteert iedere tegenstander van. De meiden toonden minder inzet en dat was te merken.

Sanne had ik vandaag een doelstelling gegeven, als spits zijnde heeft ze vrij weinig gescoord dus ik wou wel eens een doelpunt van haar kant zien. Ik werd verrast want ze was sneller dan haar verdediger en kon zo de 1-1 neerzetten.  En Sanne houd niet op want ook  de 1-2 en de 1-3 komen van haar voet af. De spitsen van Noad zijn ook snel en handig lopen zo door de verdeding heen van meerkerk en ook zij komen weer aan scoren toe. 2-4

In de tweede helft werd het spel van meerkerk er niet beter op. Noad profiteert weer en het staat zo binnen 7 minuten na rust 4-4. Noad krijgt steeds meer ruimte en Bridget heeft dr handen vol ze maakte prachtige reddingen maar ook niet iedere bal kan tegengehouden worden en het staat opeens 6-4 voor Noad.

Meerkerk wilt nog wel maar lijken gebroken. Sanne weet nog eens los te komen van de verdediging en knalt er nog een achter de keeper in de laatste minuten. Helaas kunnen de meiden de stand niet gelijk trekken en verliezen ze met 6-5.

Noad werd de terechte winnaar. Als team spelen en inzet tonen blijkt maar weer eens zo belangrijk. Iedereen heeft een taak in het veld en je helpt elkaar. Sanne staat door haar 5 doelpunten opeens op nr 1 in onze topscoreslijst, gevolgd door joelle met 4 en maartje met 2.

Volgende tegenstander zal Spijk zijn, vorig jaar ook in de competitie gehad en daar konden we uit opmaken dat ze van gelijk niveau zijn. Spijk speelde een goede wedstrijd tegen Gjs dus het kan nog wel eens lastig worden.