C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse 3.6

26 maart 2016 9:45

GJS – Meerkerk

Na 3 weken geen wedstrijd mochten we vandaag eindelijk weer voetballen.

Vandaag stond GJS uit op het programma waar we thuis net met 3-2 van hebben gewonnen. Gelukkig was het vandaag goed weer om te voetballen. We starten om 9:45 aan de wedstrijd, met David in de spits en Jermy die ons kwam helpen naast hem.

We begonnen niet sterk aan de wedstrijd en stonden naar een paar minuten na knullig uitverdedigen al achter met 1-0. Daarna pakten we de draad weer op en scoorde Jermy na een voorzet van David. Hierna kregen David en Jeremy nog kleine kansjes, maar helaas scoorde GJS de 2-1.
Opnieuw wisten we snel weer de 2-2 te maken door een heel mooie goal . Na een voorzet van David, is het Ramon die daarna op de goal schoot en via de onderkant lat erin ging. De laatste minuten van de 1
ste helft waren we sterker en opnieuw een voorzet van David op Joshua die hem binnen schoot. We gingen dan ook met een 3-2 voorsprong de rust in.

In de rust werd ons verteld dat het niet goed ging en dat het echt beter moest. Na de rust werd Marvin gewisseld met Robin, Noah voor Ramon en Jonathan voor Rik. We begonnen sterk aan de tweede helft maar GJS kreeg ook kansen. En na een overtreding van Daan werd hij voor 10 minuten door de scheids van het veld afgestuurd, waardoor GJS sterker werd. Gelukkig maakte David de 4-2 na een goede pass van Noah. Hierna krijgen wij meer kansen onder andere een vrije trap van Joshua die door Marvin in gekopt wordt,  maar door de keeper gekeerd wordt. In de rebound wordt de bal ingeschoten door David. Met 5-2 voorsprong is de wedstrijd gespeeld en GJS drong niet meer aan. De scheids floot de wedstrijd af en wij gaan met 3 punten naar huis. En net als thuis tegen GJS was dit ook weer geen goeie wedstrijd, maar toch gewonnen.

Hierbij wil ik Dick de Goeij nog beterschap wensen, hopelijk kom je weer snel training geven.