57'

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 3.7

26 maart 2016 10:30

Piet Versluis

Na de goede overwinning van vorige week stond er vandaag weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Hssc'61 D1 kwam namelijk op bezoek, een ploeg die net zo veel verliespunten had als ons.

We begonnen vanmorgen met een goed verzorgd paasontbijt. De broodjes met ei, hagelslag of iets anders werden lekker naar binnen gewerkt. Aan het ontbijt kon het dus vandaag niet liggen. We waren vandaag compleet, maar helaas moest Ties in de warming-up alsnog afhaken voor de wedstrijd. De knie wil nog niet wat Ties wel graag zou willen, namelijk een lekker potje voetballen.

Afgesproken werd om de wedstrijd net zo te benaderen als vorige week. Felheid combineren met het goede voetbal uit die 1e helft. Helaas lieten we dat vandaag geen moment zien. Vanaf minuut 1 zaten we niet in de wedstrijd en we zijn er daarna nooit meer ingekomen. Overal een stap te laat en in de duels allemaal te zwak. De scherpte ontbrak dus en in deze competitie kunnen we ons dat niet veroorloven. Dit was ook de reden dat we binnen 10 minuten met 0-2 achterstonden. En dankzij goede reddingen van Chris werd erger nog voorkomen. Vijf minuten voor rust leken we terug te komen in de wedstrijd. Na een goede actie van Bryan, één van de weinige die wel de scherpte had, werd de bal uiteindelijk binnengekopt door Julian. Even was er vertrouwen dat het daarna beter zou gaan, maar ruim een minuut na de aansluitingstreffer werd de 1-3 gescoord.

Met een 1-3 achterstand gingen we rusten, na rust wilde we proberen om de schade te herstellen, maar ook na rust gaven we gelijk 2 goals weg. De wedstrijd was eigenlijk al gespeeld, maar toch bleven we wel op zoek gaan naar wat doelpunten. Het zat er vandaag echter gewoon totaal niet in. Vlak voor tijd wist Hssc'61 de 1-6 te maken en daarna was het gelukkig voor ons al snel tijd.

Een flinke tegenvaller dus, maar vandaag hebben we niets meer verdiend dan deze uitslag. Laten we het op een off-day houden en laten we er voor zorgen dat we aanstaande maandag er weer staan met zijn allen. Dan mogen we het in de kwartfinale van de beker opnemen tegen Aswh o12.