90'

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

5 november 2016 14:30

Doesburg, A. van

Meerkerk kwam in de uitwedstrijd bij Tricht fel uit de startblokken wat in de eerste minuten direct resulteerde in een aantal corners. Uit één van die corners kon Levi van dichtbij inschieten maar met een reflex werd een doelpunt voorkomen. Sander schoot even later in kansrijke positie net naast, Tricht kwam echter in de 13e minuut op voorsprong. In een heen en weer golvende wedstrijd kwam Meerkerk na ruim een half uur langszij. Een vrije trap van Arie werd door Jaimy knap ingekopt. Vlak voor rust was er nog een grote schietkans voor Leon die net naast ging. In de 2e helft was Tricht optisch lang de bovenliggende partij. Meerkerk boog maar barstte niet en met veel inzet werden de aanvalsgolven van Tricht weerstaan. In de 81e minuut was daar dan eindelijk het moment waar men op wachtte. Sander kreeg de bal op de helft van de tegenstander en behield het overzicht, zag Floren de ruimte insprinten, legde de bal op tijd neer waarna Floren beheerst de bal langs de keeper schoot: 1-2. Tricht ging nog opportunistischer spelen, Michel haalde op fantastische wijze een 1 op 1 met zijn voet uit het doel en de vele cornerballen werden goed verwerkt. In de 90e minuut opnieuw een splijtende tegenaanval. Een pass van Arie werd door Jaimy op waarde geschat en met een laatste krachtinspanning sprintte hij zijn tegenstander eruit en scoorde de 1-3. Een overwinning van het collectief.