95'

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

3 december 2016 14:30

Cakir, H.

Sinterklaas leek zaterdag op het hoofdveld aanwezig. Meerkerk 2 deelde cadeautjes uit aan GJS 2 en zag zich na 5 minuten spelen met een 0-2 achterstand geconfronteerd. Na een minuut of 10 was iedereen bij de les en kon er eindelijk sprake zijn van een wedstrijd waarin het 2e van zich af ging bijten. De duels werden gewonnen en er waren wat kansen. Martijn kwam alleen voor de keeper maar schoot voorlangs, een vrije trap van Elmar leverde gevaar op maar geen doelpunten voor de rust. In de 71e minuut was er de aansluitingstreffer. Een vrije trap van Elmar werd door Robert ingekopt: 1-2. Hierna werd het een open wedstrijd waarin Meerkerk vol voor de gelijkmaker ging en GJS naar hartelust gebruik kon maken van de geboden ruimte. In de 90e minuut gingen zelfs 2 GJS-spelers op het Meerkerkse doel af, Wilco bracht echter met zijn grote teen nog redding. Het tijdrekken van GJS werd door de scheidsrechter in grote mate bij getrokken. De klok stond op ruim 95 minuten toen Meerkerk randje 16 een vrije trap te nemen kreeg. Arie plaatste de bal met gevoel tegen de muur waardoor de keeper uit positie was en de bal tergend langzaam in de hoek rolde. Een enorme ontlading volgde en na nog een paar extra minuten werd er afgefloten. Een compliment voor de werklust en het blijven geloven in een positief resultaat