Ameide JO7-3G - SV Meerkerk JO7-1

4235 VW
Tienhoven Zh
tel. 0183-601827

Zaterdag 19 september speelden wij in Ameide tegen LRC en vv Ameide. HSSC’61 heeft zich helaas terug getrokken. We speelden de drie wedstrijdjes achter elkaar. De eerste wedstrijd op het mooie jo7 veldje met echt gras speelden wij tegen LRC. LRC was ook deze week een maatje te groot voor ons. Zij hebben al een harde trap en kunnen vanaf een afstand goed scoren. Onze kinderen waren iets minder fel dan vorige week tegen LRC maar konden het aantal doelpunten van LRC beperken tot 7. Helaas scoorden wij zelf geen doelpunten. De tweede wedstrijd tegen vv Ameide werd een spannende pot. Wij zagen de kinderen van Ameide wel tegen LRC scoren en zagen een aantal andere kinderen in hun team lopen. Vrij snel scoorden zij de 1-0. Heel knap scoorde Stef de eerste helft nog de 1-1. De jongens en meiden waren heel blij dat er weer gescoord werd. En kregen steeds meer felheid in het spel. Er werd gevochten voor iedere bal. We kunnen zien dat het ritme van de wedstrijden en wat er tijdens de training wordt geleerd steeds meer terug komt in de wedstrijden! Knap! De eindstand werd uiteindelijk 1-5 met 3 doelpunten van Stef, 1 voor Fausto en 1 voor Finn. Maar wie het doelpunt maakt is eigenlijk niet belangrijk…..als je als team maar strijdt, plezier hebt en samen speelt!

LRC – sv Meerkerk 7-0

Vv Ameide – sv Meerkerk 1-5

Zaterdag spelen we waarschijnlijk weer, we hopen dan weer op net zoveel toeschouwers als deze week. Want dat helpt de kinderen ook naar de overwinning! Bedankt allemaal voor het aanmoedigen!