0 - 9

GJS E5

E-Pupillen (najaar) E2, 3e klasse 242

17 oktober 2009 9:00

hoopvol stonden we vanmorgen op t hoog tegen gjs (uit 2-2) dus hier moest het toch gaan lukken met een paar geleende spelers uit de E3 gingen we van start al snel hebben we kansen maar t was weer gjs die scoorde voor rust vier keer en wij  niet. maar we hebben vaker veerkracht getoond

dus vol goede moed de tweede helft in. maar t lukt allemaal niet, een paar kansen krijgen we nog maar deze gaan naast of over of gekeerd door de keeper gjs maakt er nog 5 en gaan met 9 doelpunten en 3 punten terug naar huis wederom jammer jongens en meiden na een weekje rust gaan we het 31 oktober opnieuw proberen

rest mij nog michelle v.d.grijn,nils verhoef,en joelle ouwerkerk (E3)te bedanken om ons te kort aan te vullen.