SV Meerkerk JO11-2

E-Pupillen (najaar) E2, 3e klasse 242

14 november 2009 8:30

vroeg uit de veren want we gaan uit naar leerdam om 8.30 de aftrap een we beginnen fel

en gretig want als er nog iets te halen is in deze najaarscompetitie dan is het hier bij LRC (thuis 2-2)

want na  3x gelijk en 4 verloren wordt het tijd voor een andere uitslag daar werkte we hard aan maar niet alles lukte, dus met de rust nog 0-0 de tweede helft ging weer fel van start goed kijkend en overspelend ging we steeds vaker richting het LRC doel. het aandringen word beloond patrick druijff scoort na een goede aanval

over rechts prima doelpunt en de E2 wil meer,met regelmatig goede kansen maar ook veel ruimte achterin weggevend

met veel spannende momenten voor een tegen doelpunt van LRC hun met de wind mee dus hard,naast,of over en regelmatig

een hand of vuist van DEVIN er tussen word er eindelijk afgefloten het leek de langste tweede helft ooit maar wel met winst afgerond 0-1