Roos Brand (schot)
78'

Meisjes B-Junioren (voorjaar), MB1, 3e klasse M37

27 februari 2010 12:15

Voordat we het wisten stonden we al met 0-3 voor en gingen de gedachten uit naar een grote overwinning. Een beetje concentratie verlies / scherpte zorgde ervoor dat OMC voor rust nog twee keer kon scoren. Na rust vlogen de doelpunten zowel bij OMC en Meerkerk om de oren. Mooie doelpunten van onze kant (Roos en Marieke na een mooie loopactie van Denise) en foutjes in onze verdediging werden door OMC direct afgestraft.  5 minuten voor tijd kwamen wij op een 5-6 voorsprong en leek het er op dat de 3 punten naar Meerkerk meegenomen konden worden. OMC kon echter net voor tijd via een fraai afstandsschot de 6-6 scoren. Volgende keer gaan we winnen.