65'

Meisjes B-Junioren (voorjaar), MB1, 3e klasse M37

6 maart 2010 9:00

Tosca Brand

In onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen moesten wij het toegestroomde publiek laten zien waarom wij het op een groot veld zo goed doen . In de eerste helft (met het windje in de rug) hadden wij het beste van het spel, kregen een aantal grote kansen en ASWH moest het beperken tot een aantal counters. Via een doepunt van Arianne werd de rust bereikt met een magere 1-0 voorsprong. Mager omdat ASWH in de 2e helft zou kunnen profiteren van het windvoordeel.  De 2e helft liep eigenlijk geheel anders. ASWH kon met de wind in de rug aanvallend geen vuist meer maken en wij controleerden de wedstrijd en scoorden via Denise en Denice nog twee keer.

In rust werd de sponsor Elar nog bedankt voor de sponsoring van trainingspakken.