47'

E-Pupillen (voorjaar), E2, 3e klasse 244

20 maart 2010 8:30

om 8.30 in nieuwendijk da's best vroeg maar met frisse moed staat de E2 klaar voor
alweer de 2e wedstrijd in deze competitie na het verlies van vorige week in veen.
we gaan vlot van start maar altena biedt goed weerstand en duurt best even voor sjoerd in de 11e minuut de eeste binnen schiet,dan nils 3 stuks op rij dan wout 2
en net voor rust aron met 2-7 de rust in is best comfortabel na de ranja staat de vaste voorhoede even reserve zo kan altena iets inlopen met doelpunten nog voor dat de nieuwendijkse grond te warm onder onze voeten wordt wisselen we een paar spelers zo wordt erger voorkomen patrick krult er nog een in de touwen dan fluit de prima fluitende scheidsrechter af we gaan met 3 punten terug naar t'hoog en we zijn tevreden.