E-Pupillen (voorjaar), E2, 3e klasse 244

27 maart 2010 9:30

om 9.30 op t'hoog voor sv meerkerk E2 tegen woudrichem E2 daarin gaan we gretig van start
want vorige week gewonnen dat smaakt naar meer maar hier moet dat nog gebeuren
er komen wat kleine mogelijkheden maar het duurt tot in de 18e minuut voordat patrick
het doel vindt, het gaat leuk met kansen over en weer. maar de gasten hebben meer geluk voor rust maken ze er 2.met 1-2 de rust in, na de rust is woudrichem sterker
maar we bieden goed party maar het is woudrichem dat scoort dan moeten we wat doen we krijgen ruimte en dan scoort nils in de 42e minuut we houden druk de spanning stijgt de 3-3 hangt in de lucht maar de wedstijd kantelt voor ons de verkeerde
kant op woudrichem scoort de 2-4 en dat is de eindstand we hebben leuk gevoetbald maar niet gewonnen maar de tegenstanders tot nu toe daar zijn we aardig aangewaagd er volgen denk ik,hoop ik nog een paar leuke potjes voetbal