Noortje Veen (schot)
75'

Meisjes B-Junioren (voorjaar), MB1, 3e klasse M37

10 april 2010 12:45

Over deze wedstrijd kunnen kort zijn. 't was niet best van onze kant. We werden afgetroefd op inzet. In eerste instantie leek het allemaal nog goed te gaan. We waren veel in de aanval maar door slordigheden (overspelen naar een rood shirtje ipv een geel) van onze kant kwam IFC steeds gevaarlijker op ons doel afgestormd. dit resulteerde in een 2-0 ruststand. Na rust pakte we het met z'n allen beter aan en konden na 10 minuten de 2-1 maken. Hierna kregen we nog kleine kansjes (een bal tegen de paal) maar het wilde niet meer lukken. IFC kreeg voorin meer ruimte en kon de 3-1 maken.  A.s. woensdag moeten we weer tegen IFC. We weten wat we moeten doen.