16 april 2011 12:00

Yarar, S.

SSC 57 B1 - Meerkerk B1 0-6

Vandaag tegen scc'57, de enigste ploeg waarvan we verloren hadden dit seizoen naast svw.
Dus we hadden wat goed te maken vandaag. Bram kwam luid toeterend het hoogie op met als resultaat een lege accu. Sjaak kon de weg ook niet echt vinden, maar uiteindelijk kwam iedereen aan, in een veel te kleine kleedkamer. Maarjah, uiteindelijk begon de wedstrijd om 12.00 uur. We begonnen scherp aan de wedstrijd, en kregen al snel een paar enorme mogelijkheden via jaimy, maar mede door goed keeperswerk van de tegenstander ging er maar 1tje in. Daarna namen we iets meer gas terug, maar door een goeie actie van gestel stond het 2-0 in de rust. In de tweede helft scoorde jaimy al snel de 3-0 door een schitterend doelpunt, al had hij wel wat geluk. Een bedoelde voorzet eindigden over de keeper binnenkant paal erin. Na een aantal goede passes van o.a. Wallie, Mark en Elmar kregen we nog een aantal kansen, maar de keeper was vandaag in vorm. Elmar wist er nog 1tje bij te prikken, en dion ook. 5-0. De wedstrijd was allang gespeeld en de tegenstander had ook niet echt meer zin, want van de aftrap probeerde ze ineens in hun eigen goal te schieten. Na een goeie actie van Wallie, en een goeie voorzet kon dion simpel de eindstand op het scorebord zetten. 6-0

Gemaakt door: Mark Reitsma