F-Pupillen (voorjaar), F2, 4e klasse 462

26 februari 2011 9:30

Bert Breijer

Vandaag was het eindelijk weer eens lekker voetbal weer en dus ook heel wat beter weer om toe te kijken!
Met 7 spelers en geen wissels begonnen we aan de wedstrijd. De eerste helft waren we beter en gingen we met een 1 - 0 voorsprong de rust in. Er was goed gewerkt en eigenlijk geen vuiltje aan de lucht. In het begin van de tweede helft gingen we op dezelfde voet door met voetballen en na 10 minuten volgde ons tweede doelpunt. We leken af te gaan op een regelmatige overwinning, maar helaas werden de spelers toch wel erg moe. We hadden geen wissels en dat begonnen we echt aan de jongens te merken. er werd gescoord door Hardinxveld. Maar gelukkig stonden we nog wel voor. Helaas in de allerlaatste minuut wisten zij toch nog een keer te scoren en verlieten we allemaal het veld met een gelijkspel...