28'
35'

E-Pupillen (voorjaar), E2, 4e klasse 493

9 april 2011 9:15

Op alweer een zonnige zaterdagmorgen speelden we vandaag om de koppossitie tegen RKTVC.De wedstrijd begon voortvarend met 3 doelpunten in de eerste 5 minuten.Daarna werd RKTVC wakker en werd het wat minder eenvoudig om te scoren.Toch troffen wij voor rust nog eenmaal het doel en deden zij dat ook.Ruststand 4-1.
Na rust weer 2 snelle doelpunten en daarna nog een tegendoelpunt.Zo werd de wedstrijd met nog wat kansen van beide kansen rustig uitgespeeld tot het eindsignaal.Door deze overwinning hebben we wel de eerste plaats stevig in handen.Ga zo door en op naar het kampioenschap