Van de bestuurstafel - mei 2015

Van de bestuurstafel - mei 2015

27 mei 2015 9:00


Het seizoen 2014/2015 nadert nu echt zijn ontknoping met de afgelopen competities, toernooien, de jeugdsportdag en natuurlijk de nacompetitie voor het 1e elftal. In deze bestuurstafel o.a. goed nieuws over de bezetting van het bestuur.

Bestuur compleet

Na diverse oproepen en gesprekken zijn we trots om te kunnen vermelden dat we bij de volgende ALV een compleet bestuur kunnen voordragen aan de leden.  Voor de overgebleven vacatures van penningmeester en bestuurslid technische zaken gaan wij Henry Blankensteijn en Ab van der Wal voordragen als bestuursleden.

Henry zal bij het penningmeesterschap worden ondersteund door Bart Bakhuizen. Samen zijn zij dit seizoen al een goede combinatie bij de F3 en we hebben dan ook veel vertrouwen dat die samenwerking ook op financieel gebied goed gaat lopen.

Ab van der Wal is ook geen onbekende binnen de vereniging. Hij is jaren trainer geweest van diverse (jeugd)teams binnen de vereniging en schittert nog wekelijks bij het veteranenelftal.  Een goede toevoeging voor ons bestuur qua voetbal- en verenigingskennis. Over de complete samenstelling van de technische commissie volgend seizoen verwachten wij binnenkort meer te delen.

Dit betekent dat er in totaal vijf bestuursleden worden voorgedragen en Arie van der Steldt herkiesbaar is als secretaris. Als bestuur zijn we daarmee compleet voor de komende spannende jaren waarin we o.a. een verhuizing van ons complex verwachten.

Verhuizing complex

De afgelopen maanden zijn er weer diverse gesprekken gevoerd over de verhuizing van het complex.  Op dit moment kunnen wij daarover nog niet veel over zeggen, omdat we met de gemeente hebben afgesproken dat we dit pas doen op het moment dat er een ontwikkelrichting ligt waar zowel wij als bestuur, onze adviesgroep en de gemeente achter staan.

We hopen uiterlijk met de ALV meer concrete informatie te kunnen delen met de leden. We willen op deze plaats alle leden bedanken die tijdens het patatoverleg hun mening hebben gedeeld over zaken als inrichting van het complex, kunstgras, de kantine en andere belangrijke zaken.  Deze input is voor ons tot nu toe erg waardevol gebleken.

Vrijwilligersavond

Zoals u al in de agenda en op social media heeft kunnen lezen organiseren wij  de vrijwilligersavond dit jaar op zaterdag 20 juni. We gaan weer gezellig het seizoen met elkaar afsluiten onder het genot van een drankje en een barbecue. Als bestuur zijn we erg trots op de vele vrijwilligers die we ook dit jaar weer mogen uitnodigen.

We hopen komende seizoenen nog meer vrijwilligers te mogen uitnodigen op deze afsluiting van het seizoen. Nog voor de zomervakantie gaan we onze plannen delen om dit voor elkaar te krijgen.

Vragen, opmerkingen, ideeën? Laat het ons weten!

 Als u of jij vragen, opmerkingen, ideeën hebt of iets anders wilt delen, laat het ons vooral weten. Het handigste is om een mailtje naar ons te sturen via info@svmeerkerk.nl.  Natuurlijk kunt u ons ook aanspreken op het voetbalveld. Elke zaterdagmiddag dat er officiële wedstrijden zijn is een bestuurslid of een commissielid aanwezig in de bestuurskamer vanaf half 1.

Sportieve groeten,

Het bestuur 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!