Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel

Dromen van het onmogelijke in een nieuw bekerseizoen

Gisteren om 19:21  Een nieuw bekerseizoen betekent nieuwe dromen. Dromen over het schrijven van geschiedenis. Zeker voor amateurploegen spreekt het toernooi tot de verbeelding. Met een beetje geluk kan je zomaar ineens tegenover Ajax of Feyenoord komen te staan. En als je er toch staat waarom dan ook niet dromen over een gigantische stunt. Dromen over het allerhoogste. Maar is dat ook realistisch?meer »


Regionale O23-competitie nu ook voor vrouwen

Gisteren om 14:00  REGIO • De regionale O23-competitie staat dit seizoen voor het eerst ook open voor vrouwen/meisjeselftallen.meer »


Opening competitie met o.a. Altena-GRC 14, HSSC’61-Arkel, De Alblas-VVAC, Sleeuwijk-GVV’63 en SV Noordeloos-GrootAmmers

Gisteren om 3:43  REGIO • Het aantal derby’s op de openingsdag van de competitie, zaterdag 24 september, is beperkt. Meest in het oog springend is Altena-GRC 14 in de 2e klasse H.meer »


Overzicht én uitslagen oefenwedstrijden regioclubs voorbereiding seizoen 2022-2023

Gisteren om 3:42  REGIO • Medio juli zijn de eerste clubs in training gegaan ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook de eerste oefenwedstrijden staan dan alweer op de rol.meer »


Scott Calderwood: ‘Het publiek moet weer komen genieten en trots zijn op onze club Kozakken Boys’

18 augustus 2022 20:00  WERKENDAM • Het was het voorbije seizoen een roerige jaargang op De Zwaaier in Werkendam, waar Kozakken Boys (een topclub uit het zaterdagvoetbal) wekenlang op het randje van de afgrond balanceerde en pas uitgerekend in de slotwedstrijd in Veenendaal tegen GVVV het tweededivisieschap veilig wist te stellen. Dat wil men dus dit jaar niet meer meemaken in het Werkendamse.meer »


Excelsior Maassluis dit seizoen veelbelovend in de tweede divisie

18 augustus 2022 19:21  Excelsior Maassluis heeft vorig seizoen een goed resultaat behaald met een tiende plek in de tweede divisie. Deze zomer is de Maassluise ploeg al blootgesteld aan sterke clubs als Telstar en ADO Den Haag in oefenwedstrijden. Een rustige aftrap zit er voor de Maassluizers daarom niet in. Maar hoe groot is de kans dat de club zichzelf dit seizoen overtreft? De spelers vertellen ons meer.meer »


Rick Adjei: ‘Top-6 zou mooi zijn met SteDoCo, dan kun je zomaar meedoen om de prijzen’

18 augustus 2022 14:15  HOORNAAR/GORINCHEM • Na zeven oefenwedstrijden gaat het SteDoCo van trainer Rick Adjei komende zaterdag in Ermelo tegen niemand minder dan DVS’33 voor het echie. De Ermeloërs spelen al jaren een grote rol van betekenis in de derde divisie, zo ook afgelopen voetbaljaar.meer »


John de Wolf geeft gasttraining jeugdleden FC Perkouw

18 augustus 2022 14:12  BERKENWOUDE • John de Wolf verzorgt dinsdagavond 23 augustus een gasttraining voor de jeugdleden van FC Perkouw.meer »


VIDEO: Samenvatting Sliedrecht - SC Feyenoord (0-2)

17 augustus 2022 15:00  SLIEDRECHT • Sliedrecht verloor de oefenwedstrijd tegen SC Feyenoord dinsdagavond met 0-2.meer »


Kozakken Boys voegt Giovanni Büttner toe aan selectie

17 augustus 2022 13:42  WERKENDAM • Kozakken Boys heeft de opvolger van de naar NAC Breda teruggekeerde Thomas Marijnissen binnen. Giovanni Büttner wordt toegevoegd aan de Werkendamse selectie.meer »


Meer nieuws

13 augustus 2022 20:11 VIDEO: Samenvatting SteDoCo - WV-HEDW

12 augustus 2022 11:18 Mounir El Hamdaoui zegt SteDoCo af

10 augustus 2022 10:53 Unitas klopt ook Sliedrecht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!