het laatste nieuws

het laatste nieuws

Alblasserdammer Danny Buijs nieuwe trainer KV Mechelen

Vandaag om 9:54  ALBLASSERDAM • Danny Buijs wordt de nieuwe trainer van KV Mechelen, melden diverse Belgische en Nederlandse media. KV Mechelen komt uit in de Belgische Jupiler Pro League.meer »


Doelman Jomar Gomes naar ASWH

Gisteren om 19:19  HENDRIK-IDO-AMBACHT • Tweededivisionist ASWH heeft voor volgend seizoen overeenstemming bereikt met doelman Jomar Gomes, die overkomt van Sparta Rotterdam.meer »


Be Ready haalt trio van TSC binnen

Gisteren om 11:34  HANK • Zondagderdeklasser Be Ready heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Daan Potter, Jilles Verbeek en Krijn Visser. Het drietal komt over van de Oosterhoutse zondagtweedeklasser TSC.meer »


Giovano van Ree zegt Sliedrecht af en gaat naar ASWH

Gisteren om 10:59  HENDRIK-IDO-AMBACHT/SLIEDRECHT • Giovano van Ree heeft Sliedrecht afgezegd en kiest volgend seizoen voor ASWH. De 25-jarige vleugelverdediger komt over van Westlandia, waar hij eerder dit seizoen stopte vanwege zijn studieverplichtingen.meer »


Alarmbellen rinkelen zaterdag voor o.a. Papendrecht, Drechtstreek, Arkel en Groot-Ammers

Gisteren om 10:00  ALBLASSERWAARD • Met nog drie speelronden te gaan rinkelen zaterdag 21 mei de alarmbellen voor onder meer Papendrecht, Drechtstreek, Arkel en Groot-Ammers. Bovenin zijn de belangen groot voor clubs als Sliedrecht, SVW, De Alblas en Alblasserdam.meer »


Derby Woudrichem tegen Wilhelmina’26 een ‘echte klapper’

Gisteren om 9:30  ALTENA • Het wordt spannender en spannender naarmate het einde van de competitie nadert. Bij de derby Woudrichem tegen Wilhelmina’26 staat de spanning er zeker op. Wilhelmina’26 zit in een vrije val en daalde tot net boven de degradatiezone. Woudrichem wist de vrije val de laatste weken te stoppen, maar is ook nog niet helemaal veilig. Het onderlinge verschil op de ranglijst is drie punten. De derby wordt dus een ‘echte klapper’ op het Bolwerk.meer »


Marijke Bouter (sponsorcommissie vv Groot-Ammers): ‘VIP-avond begin van een traditie’

19 mei 2022 20:00  GROOT-AMMERS • Marijke Bouter, ondernemer (Bouter Kaashandel) en voetbalmoeder (van zoons Hidde en Fedde) is sinds februari van dit jaar de nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie van vv Groot-Ammers.meer »


Mike Muijen (Oranje Wit) naar Pelikaan

19 mei 2022 19:16  ZWIJNDRECHT/DORDRECHT • Naast de van Nieuw-Lekkerland terugkerende Jesse en Ruben de Raad krijgt zaterdagtweedeklasser Pelikaan volgend seizoen ook versterking van Mike Muijen.meer »


Grote belangen bij Heukelum-Roda Boys

19 mei 2022 14:00  REGIO WEST BETUWE • Bij de wedstrijd Heukelum-Roda Boys staan zaterdag in de tweede klasse grote belangen op het spel. Roda Boys moet winnen om de titelrace met koploper SVW te kunnen blijven volhouden. Heukelum heeft zelf echter een gunstig resultaat ook nodig om dichter bij een veiliger positie te kunnen komen in de felle strijd voor directe handhaving in deze afdeling.meer »


Roy de Blank (Ameide) maakt zich op voor eerste thuisderby tegen Meerkerk: ‘Het voetballen moet beter bij ons’

19 mei 2022 8:59  AMEIDE • Roy de Blank is na de winterstop van vaste waarde in het keurkorps van trainer Jan Verveer en maakt zaterdag 21 mei zijn eerste thuis Zederik-derby mee.meer »


Meer nieuws

17 mei 2022 21:05 Mohamed El Kharbachi naar ASWH

15 mei 2022 1:20 Beesd wint met 1-2 van Well

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!