Jurrien
Jim Koen Jacco Niels
Elmar Tim Wallie Jesse P
Jaimy Mark

We begonnen niet al te scherp aan de wedstrijd er werden veel duels verloren en de passing was ook niet al te best. Maar we kregen toch en paar kansjes maar die leverde niets op. We liepen al snel tegen de 1-0 achterstand op en net voor rust was het alweer 2-0.

Voor rust kregen we nog wel en kans uit en vrijtrap maar die werd niet goed geraakt.

Na de rust werd Tim gewisseld voor Hugo.

Maar na de rust liepen we al snel weer tegen de 3-0 op. En  kort daarna ging er en speler op Jurrien af en die haalden de spits neer. Penalty

Maar gelukkig maakt Jurrien zijn fout goed en stopte de penalty.

Na nog en paar wissels mark voor Jesse en Thijs voor Niels.

Na die wissels gingen we iets beter voetballen maar het was toch weer het andere team dat scoorde 4-0 en daar zou het ook bij blijven.