...
39'

F-Pupillen (najaar), F2, 4e klasse 451

12 november 2011 9:00

Wat hebben de jongens (en dame) goed gespeeld vandaag. Doordat nu goed is overgespeeld is de eindstand 4-4, maar hadden zowaar ook kunnen winnen.

Doordat Meerkerk tegen Everstein de vorige keer met 7-0 had verloren waren onze jongens de eerste 8 minuten best wel terughoudend. Daardoor heeft Everstein snel 2 doelpunten kunnen maken. Maar al snel was duidelijk dat ze aan elkaar gewaagd zijn en Meerkerk ging steeds zelfverzekerder voetballen. In de 2e helft nam Meerkerk zelfs het initiatief en hadden daardoor meer balbezit. Ze creëerde genoeg kansen, maar konden ze niet altijd verzilveren. Op het laatst was het zelfs een kwestie van tijd om voor te staan, maar daarvoor hadden ze iets te kort aan de 42 minuten gespeelde tijd.

In de 30e minuut maakte Rowan een fantastische redding. Een Eversteiner maakte een hoog en hard schot richting de rechter bovenhoek van het doel en door de toppen van Rowan's vingers werd de bal tegengehouden. Gevolg een corner, maar dat is minder erg dan een tegendoelpunt.

Bijna niemand komt voorbij onze laatste man, maar Thijs kreeg een bal tegen zijn hoofd en dat was nogal pijnlijk. Daardoor hebben we hem gewisseld. Meteen was duidelijk dat we Thijs niet kunnen missen als laatste man, resultaat.....binnen 1 minuut een tegendoelpunt. Na de tegendoelpunt hebben we Thijs gevraagd of het weer ging en toen hij "ja" knikte hebben we hem meteen weer op het veld gezet.

Laten we ook een pluim geven aan Timon, Bram, Jeremy en Judith, ook zij leverde een belangrijk en onmisbaar aandeel tijdens deze wedstrijd.

Corne, Myron en Boyd hebben al een pluim gekregen door te scoren en ze komen steeds hoger in de topscore lijst te staan.

Kort samengevat zijn onze jongens ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen Everstein enorm vooruit gegaan. Toen hebben we verloren met 7-0, nu is het 4-4 geworden.