...
29'

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 216

14 april 2012 9:00

Na 2 verloren wedstijden gelukkig weer gewonnen,soms met slecht spel maar ook met mooie aanvallen en mooie doelpunten.
In de eerste helft zetten we de tegenstander meteen onder druk waardoor we veel corners kregen en ook veel kansen kregen. We scoorde al snel waardoor het wat makkelijker voetbald, en gingen we de rust in meet een 0-3 voorsprong.
Na de rust gingen we goed door en werd het snel 0-4 hierna lieten we Wadenoijen terug in de wedstrijd komen door snel 2 doelpunten tegen te krijgen, hierdoor werd het even spannend maar door toch zelf te scoren was Wadenoijen verslagen en liep de eindstand op tot 2-6.