30'

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 216

21 april 2012 10:30

De laatste wedstrijd van de competitie goed afgesloten met winst op GVV.
Na een paar slechte wedstrijden werd er weer eens goed gevoetbald, de bal ging rond met combinatievoetbal.
Al in de eerste 20 sec zat het eerste doelpunt er al in, en met 6 min spelen was het al   2-0 wat makkelijk voetballen is, voor de rust nog eentje erbij en mt 3-0 gingen we de rust in.
Na de rust scoorden we snel hierna dachten we dat we niet meer hoefde over te spelen ook al stond er iemand vrij, ook mee terug verdedigen gebeurde niet en kwam GVV terug tot 4-2, met nog 5 minuten te spelen kwam de einstand al op het bord 6-2

Als tweede geeindigd in de competitie. goede prestatie.
Nog alleen wat tournooien voetballen en de vakantie staat weer voor de deur.